Paddlingsfabriken

Paddle classes and kayaks for summer and winter tours
 

Featured kayak tours from Finland

Paddling för tomtenissar present

Om vi inte kan skrinna så ger vi oss ut på vattnet! Eller tvärtom. För en överhettad småelak tomtenisse finns det knappast ett mer fungerande botemedel än att sälla sig till ett gäng äventyrslystna paddlande tomtenissar. Denhär turen leds av en erfaren nisse som säkrar att ingen i gänget skadar sig själv eller någon annan, och att de traditionsenligt kan fortsätta med sina suspekta julsysslor. Nissarna behöver inte hämta egen utrustning förutsatt att man har fyllt rätt i önskelistan (boknigsformuläret) och skött sin tillhörande plikt.

Julen är ju alltid skinande vit och vattnet ligger stilla och öppet. Tomten behöver klä sig varmt och följa med vädret. Leadartomten från Paddlingsfabriken kommer att kontakta dig strax innan äventyret med råd. Om det närmaste vattnet har grötlocket på så letar vi lite längre bort. Om vattnet är för långt borta från trygga stränder så överväger vi att öppna skridskosägången för nissarna. Kayakenra ersätts av skridskor och torrdräkter med skridskoutrustning.

Om inget av de planerade datumen passar dig så kan vi givetvis planera in en annan lämpligare tur.

 Pris (minimum 4, max 8 personer):

Deltagaravgift: 20 euro/person
Kajakhyra: 30 euro/3 hours
Torrdräktshyra: 20 euro/suit

 Torrdräker över isolerande plaggLedartomten på manöverDet gyllene tillfället

The altenative  • Prefer online booking

    Want to make a preliminary reservation? Go on and register as a user on our website and a whole new set of options will be available to you. Contact Jöns if you want to know more.

VM - Search in Shop


Rent items summary

WebShop specials

Helmet fits underneeth
Tuilik
110,00 €

Det finns inga kommande händelser.