Paddlingsfabriken

Paddle classes and kayaks for summer and winter tours
 

Paddling för skolor

Skolor och klasser i kajak

Paddling spm lägerskoleprogram är mycket uppskattat. Oftast blir några timmars paddling i samband med lägerskolor, men också friluftsdagar och klassutfärder har innehållit några timmars paddling. Programmet startar alltid med en introduktion på stranden och i strandvattnet innan vi tryggt ger oss av i en samlad grupp. Den lärorikaste behållningen för alla elever fås i grupper på under 10 elever. Det största antalet samtidiga elever har varit 30 deltagare.

Ett spännande tillägg inkluderar att slå läger för natten i vildmarken. All utrustning som behövs packas ner i kajakerna.


Be om offert!

Skolpaddling

Ge eleverna i klassen en lärorik paddeltur och fin naturupplevelse. Vi tar 10 elever i en grupp per paddlingsinstruktör. Större grupper indelas i mindre med egna kajaker och egna paddlingsledare i var elevgrupp. Grupperna kan växla mellan aktiviteter och på så sätt fylla hela dagen. Det är fullt möjligt för oss att ordna också längre turer. Vi är mobila med huvuddelen av verksamheten gamla Ekenäs med skärgård, Hangö, Åbo, Kimito, Karis och Ingå,

Klass på lägerskola och paddlingsprogram

Registrera dig för att läsa mer...

VM - Search in Shop


Rent items summary

WebShop specials

Helmet fits underneeth
Tuilik
110,00 €

Det finns inga kommande händelser.