Kajakkimelonta peruskurssi (4+4 tuntia)

150,00 €

Epp3 näyttö

Indikaattorit on kuvannut Jöns Aschan, 2016, www.paddlingsfabriken.fi sivustolla ja oikeudet niihin pidätetään. Viittauksia tähän dokumenttiin sallitaan jolloin sen yhteydessä on myös mainittava tekijä sekä viitattava tähän artikkeliin. Dokumentti ei ole lopullinen. Parannusehdotukset ovat tervetulleita.

On epäoikeudenmukaista antaa EPP3 näytön antajan uskoa että hän voisi suorittaa EPP3 näytön hyväksytysti ilman laadukasta edeltävää opetusta ja harjoittelua. Ilman asianmukaista opetusta menetetään merimelonnalle tärkeitä asioita. Tekniikoissa on tavoitteita joihin pyritään.

Tavoitteet

-         Turvallisuus

-         Helppous

-         Selkeä tulos

-         Tuenta

Tavoitteiden onnistuminen konkretisoituu indikaattorein (i) suorituksia tehdessä. Pyrin luettelemaan ne jokaiselta tekniikalta. Nämä ovat minun odotukset hyvistä suorituksista, ja minun tahtotila jolla olet melojana turvallisemmilla vesillä ja nautit itse omista suorituksista. Indikaattorit liittyvät nimenomaan merimelontaan ja siinä käytettäviin varusteisiin.

 

2. Kajakin käsittely – (i1)yksi kantaja/nostaja keulassa, yksi perässä. (i2)toinen käsi kajakin alla.(i3)äänetöntä.(i4)siirretään kelluvaa kajakkia. Nostotekniikassa selän suojaaminen. Kajakin naarmuttamista tavoitteellisesti välttäen.

 

4. Surffilähtö ja rantautuminen - (Oheistuksessä olisi oltava minimivaatimus, nyt on määritelty yläraja)

 

Rekisteröidy lukeaksesi lisää...