RollingRolling

Eskimokäännös opetusta

32,00 €

Tiestikö että kajakin istuimelle voi asettua vedessä ollessa, ja vartalon ja melan avulla kääntyä pystyasentoon. Taitavimmat tekevät tämän ilman melaa, mutta suurempi osa käyttää melaa apuna kun vaikeissa olosuhteissa on tarkoitus palata kajakkiin ennen sen tyhjentämistä vedestä. Eskimokäännös tekniikoita on parikymmentä jotka soveltuvat eri tilanteisiin ja eri henkilöille.  Perusajatus on ettei kajakista tarvitse poistua laisinkaan. Näin meloja säästyy monenlaiselta riskiltä ja vaivalta. Esimerkkeinä kajakin menettäminen aallokossa, vettä kajakissa tai märät vaatteet. Grundtanken är att inte komma ut ur kajaken och då bespara sig det jobbigaste med tömning av vatten och torka plagg.

Jöns opastaa mielellään alkuun ja ensimmäiseen käännökseesi. Säästät aikaa ja vältät fyysisiä vammoja mahdollisesta vääränlaisesta ja tehottomasta tekniikasta.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme sinulle sopvaa etenemistapaa ja harjoitteita. Jotkut melojat tekevät ensimmäisen Eskimonsa jo puolen tunnin opetusrutiinin jälkeen.