Sat. 31 Oct. 20, Sunset Moonrise paddle in the evening

PDFTulostaSähköposti
See the moon rise over the Ekenäs/Raseborg waters.
No image set
No image set
Jussarö Fyr på Sundharun
Jussarö Fyr på Sundharun
Shipment: No shipment needed. for 0,00 €
Myyntihinta 60,00 €
Hinta / kg:
Kuvaus

Liitu joukkoon osaavan ja mukavan paikallisen oppaan matkaan syyskuutamoa ihailemaan Tammisaaren vesistöillä. Tämä melontaretki alkaa hieman ennen auringonlaskua ja palaa rantaan noin puolitoista tuntia kuun nousun jälkeen. Olemme arviolta 3 tuntia vesillä jolloin opas vie ryhmän arvioidusti parhaimpaan paikkaan josta voi ihailla auringon laskua ja kuutamon syttymistä. Yömelonta on kokemisen arvoinen ja vieläkin enemmän sitä kuun loisteessa. Jos taivas on lähes kirkas voi ihailla meidän elämään eniten vaikuttavia planeettoja ja tähtitaivasta. Täällä asutuksen valo ei juurikaan häiritse. Lauttaannumme ja nautimme pientä naposteltavaa taivasta ihaillessamme.

Tämä retki toteutetaan kun ja jos sääennusteet lupaavat kohtuullisia lämpöolosuhteita, tyyntä ja 50% näkyvyyttä taivaankappaleille. 

Perjantai 2. lokakuuta (The night after full moon)

Retki alkaa 18:30  Paluu rantaan noin 21:00

Auringonlasku 18:50,  Kuun nousu 19:23

Lauantai 3 lokakuuta (Two nights after full moon)

Retki alkaa 18:30   Paluu rantaan at 21:00

Auringonlasku 18:57, Kuun nousu 19:29

Perjantai 30. lokakuuta (The night before the full moon)

Retki alkaa 16:00, Paluu rantaan noin 18:30

Sunset 16:34,  Moonrise 16:50

Lauantai 31. lokakuuta (Full moon)

Retki alkaa 16:00, Paluu rantaan noin 18:30

Sunset 16:31,  Moonrise 16:56


Lähetämme yksityiskohtaisempaa tietoa maanantaina ennen retkeä, retkestä ja tarvittavista varusteista koskien varaamaasi retkiiltaa. Lähetämme myös sähköpostin jossa arvioidaan sään soveltuvuutta kuutamoretkelle. Retki toteutetaan jos ennusteiden mukaan kuun näkyvyys on yli 50%. Olemme luonnollisesti riippuvaisia luonnon tapahtumista ja voihan melonnasta tulla myös yömelonta vastoin suunnitelmia, josta myös voi muodostua muistojen elämys. Näille retkille hyväksytään poikkeavasti maksun suorittamisen retkipäivänä. PayPal ja MobilePay maksut voimme palauttaa helposti ja välittömästi jos retki ei toteudu.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.